ANKARA HELYUM GAZI SATIŞI UÇAN BALON GAZI

Ankara Helyum Gazı Satışı Uçan Balon Gazı Hizmetimizden Faydalanabilmeniz İçin Sayfamızın Alt Kısmından İletişim Bilgilerimizi Kullanarak Ulaşabilirsiniz.

TÜRKİYE BALON ORGANİZASYONU VE PARTİ MALZEMESİ SATIŞI.
Helyum gazı satışı Uçan balon gazı için firmamızdan en modern en güncel
ürünlerin hizmetini en uygun fiyatlar ile gerçekleştirebilirsiniz.

Ankara Helyum gazı satışı Uçan balon gazı için sizlere en uygun ucuz fiyat
teklifini firma sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz.
Ayaklı Tak: Demir konstrüksiyonlara balon dolaması yapılarak elde edilen çalışmadır.Portatiftir.

Ankara  Folyo Balon: Alüminyumdan elde edilen balonlardır. Standart baskılıdır(I Love You,Happy Birthday, ya da resim baskılı). Ayrıca lisanslı folyo balonlar da mevcuttur. Lisanslı folyo balonlar sevilen çizgi film karakterlerinin şekillerinde yapılmıştır. Disney karekterli folyo balonlar
Ankara  Folyo Balon Çeşitleri:
* 14 inç (mini shaper) folyo balon
* 18 inç Folyo Balon
* Super Shaper Folyo Balon

Balon: Hammaddesi lâtekstir. Malezya’da yetişen kauçuk ağacından elde edilir.Bitkisel bir ürün olduğu için canlı ve insan sağlığı için kesinlikle tehlikeli değildir. Balon Oyun, reklam, promosyon gibi bir çok alanda kullanım imkanı bulur. Tarihte ilk balonlar hayvanların mesanelerinin şişirilmesi ile elde edilmiştir. Günümüz balonlarının ilk örneği 1800’lerde Michael Faraday tarafından icat edilmişse de günlük hayatta kullanıma geçmesi ancak 1930’larda gerçekleşebilmiştir.
Amerika’da kullanım oranı Türkiye’ye göre %80 daha fazladır. Balon çeşitleri ülkemizde üretilmektedir. Bazı özel balonlar ithal edilmektedir.

Balon Boyutları:

6″
9″
12″
27″
45″
Çap
15cm
25cm
30cm
70cm
114cm
Çevre
48cm
79cm
95cm
220cm
360cm
Baskı Balonu: Üzerine baskı yapılan balondur.
Baskılı Balon: Üzerinde serigraf baskı olan balon. Baskı rengi 4 renge kadar çıkabilir. Balona resim baskısı sadece tek renk yapılabilmektedir.
Baskı Rengi: Zemin (balon rengi) dahil olmak üzere 5 renk, dokümanın uygun olması durumunda nokta tram tekniğiyle 4 rengin üzerinde baskı yapılabilir.

Ankara Balon Uçurma: Helyum gazı takviyesi yapılan 12″ balonların tülden dikilmiş filenin içerisine doldurulmasıyla elde edilir. Fileden balon bırakma, balon salma da denilir.
Ankara  Balon Yağmuru:12″ balonların tülden dikilmiş filenin içerisine doldurulmasıyla elde edilir. Balon yağmuru için kapalı mekanlarda en az 4 metrelik yüksekliğin olması gerekir.
Çaça Balon: Balon ucuna takılan ventili(siboplu) sayesinde eğlenceli bir oyuncak ve tanıtım ürünü olarak kullanılır.Sipariş adetinin 10.000 ve üzerinde olması durumunda ventilin gövdesindeki kartonuna firma logo baskısı yapılabilir.10.000 adetin altındaki siparişlerde standart “ÇAÇA BALON” baskısı vardır.
Dekorasyon Balonu: Balon dekorasyonunda kullanılan, baskı balonuna göre daha kalın (Ortalama 5 gr ) özel balondur .
Elektrikli Şişirici: Balon şişirmek için özel üretilmiş kompresördür. Ortalama 1.5 kg olup,2 sn de bir balon şişirebilir.Elektrikle çalışır.

El Pompası: Balonun yoğun şişirilmeyeceği zamanlarda kullanılabilir. 1 balonun şişirilmesi için ortalama 20-25 kere pompalama yapmak gerekir.

El Konfetisi: Elle çevrilerek ateşlenir ve konfeti çevreye yayılır. Tek kullanımlıktır.

Fly Tube: Kukla insan şeklinde ve boru tipi olarak iki şekildedir.Paraşüt kumaşından elde edilir.Ortalama yüksekliği 6- 7 metre arasındadır.Fanlıdır(1,5 kw elektrikle çalışır)

Fotograf Baskı : Doğum günü, sünnet, nişan yada düğünler gibi özel günleriniz için basılmasını istediğiniz fotoğrafınızı teslim ettikten 24 saat sonra fotoğraf baskılı balonlarınızı alabilirsiniz. (Tek renk basılır.Siyah baskı olması tavsiye edilenidir)
Fiyonk Balon: 6″ ya da 9″ balonlardan alüminyum iskelete dolaması yapılarak elde edilir.
Alüminyum iskelete fiyonk şekli verildikten sonra uygun ebattaki balonlar ile alüminyum iskelet örülür.
Helyum Gazı: Helyum periyodik cetvelinin birinci periyot 8A grubunda yer alan bir gaz olmakla birlikte hidrojenden sonra en hafif gazdır. Renksiz, kokusuz olmakla beraber soy gaz olduğu için tepkimeye girmez ve bu yüzden eylemsizdir. Kokusuz renksiz ve de tepkimeye girmeyen (inert) bir gazdır. İnsan sağlığı için hiçbir tehlikesi yoktur.
Havadan hafif olması ucan balonlarda kullanılabilmesini sağlar. Hidrojen gibi yanıcı-patlayıcı olmadığı için de oldukça güvenlidir. Ama bu güvenlik pahalıya patlar. Çünkü Helyum gazı oldukça pahalı bir nesnedir. Evren de hidrojenden sonra en çok bulunan ikinci element olmasına ve de dünya atmosferinde 1/200.000 oranında bulunmasına rağmen, sıvı havanın ayrımsal damıtılmasıyla (fractional distillation) elde edilemez.
Uçan balon yapımında kullanılır.

Hi Float : Uçan balonların ömrünü 3 kat arttıran bir yalıtım maddesidir. Uçan balonlarla ilgili etkinliklerin birkaç güne yayılacağı durumlarda kullanımı uygundur.

Jumbo Balon:
27″ ( 70 cm çap, 230 cm , çevre)
45″ ( 120 cm çap, 380 cm çevre)
27″ balonlar üzerine birbirine değmemek kaydıyla 4 renge kadar baskı yapılabilmektedir. Renkli baskılarda balonun 2 ya da 4 yüzüne, tek renklerde ise balonun her tarafına çepeçevre ters yada düz baskı yapılabilir.

Ankara  Kalp Balon:
1- Kalp şeklinde olan lateks balondur.
2-Kalp şeklindeki bir alüminyum konstrüksiyonun 6″ balonlarla dolaması yapılarak elde edilen üründür.

Kapı Takı: Balon zincirden kapı girişlerine monte edilerek yapılır. Sabittir.
Kup Çubuk: Plastik aparattır.Şişirilen balonlar pratik bir şekilde kup çubuğa takılarak dağıtılır.

Kutlama Balonları: Özel günlerle ilgili tasarlanmış ve o günle ilgili mesajın olduğu balonlar.
Çeşitler: Doğum günü, sünnet(“Maşallah” Baskılı), sevgililer günü(“I love You” , Seni Seviyorum” Baskılı), yeni yıl (Happy New Year, Baskılı, nazar boncuğu, kalp şekilli balonlar vb.
Konfeti Makinası: CO2 Gazlı Konfeti Makinesi .Gazlı konfeti makinesi geniş alanları rengarenk konfetilerle doldurulur.
Lol Balon: Kuyruğu olan, daha çok balondan duvar ya da tünel oluşturulur. Türkiye’de üretimi yoktur. Yurt dışından özel olarak getirilir.
Metalik Balon: Metalik boya kullanılarak imal edilir.Pastel renkli balonlara göre daha serttir.İç mekan süslemelerinde tavsiye edilir.

Ankara  Nazar Boncuğu: Yuvarlak alüminyum konstrüksiyonun gövdesi bantla yada balık ağıyla 6″ balonlarla örülmesiyle elde edilen üründür.

Ankara  Punch Balon: 18″ ebadında olan punch balonun tepe kısmına lastik bağlıdır. Tek renk baskı yapılabilir.
Ankara  Papatya Balon: 4 adet 12″ balon ve 1 adet 6″ balonun özel şekil verilerek elde edilmesiyle oluşur.
Sütun Balon: Balonlardan yapılan bir sütunun üstüne 27″ jumbo balon eklenerek elde edilir. 27″ jumbo balonun üstüne isteğe göre logo veya resim baskısı yapılabilir. Ortalama 2.5 metre yüksekliğinde olup.portatiftir.
Şişme Maskot Adam: Paraşüt kumaşından imal edilen şişme maskotun içinde ses yapmayan fanı vardır.0.55 kw elektrikle çalışır.
Şişme Oyun Parkı: İthal brandadan ürettiğimiz özel sipariş balonlardır. Gövdesine digital baskı yada folyo yapılabilir. 1,5 kw elektrikle çalışır. 365 gün, 24 saat aralıksız çalışır. Balonun dikiş yerlerinden hava takviyesi yaptığından dolayı formatını kaybetmez. Sessiz fanlıdır.

Ankara  Uçan Balon: İçerisine helyum gazı takviyesi yapılarak elde edilen balondur.
Ortalama ömrü: 12″ balonda 8-15 saat, jumbo balonda 4 gün, PVC balonlarda 5-7 gün olarak hava şartlarına göre değişiklik göstermektedir.
Tek yüz baskı: Balonun tek tarafına baskı yapılmasıdır.
Ters baskı: Balonun şişirilen kısmı yukarıda olduğunda baskının düz gözüktüğü baskı türüdür.
Çift yüz baskı: Balonun çift tarafına baskı yapılmasıdır.
Çepeçevre baskı:Balonun tüm yüzeyine baskı yapılmasıdır.Sadece tek renk baskı yapılabilir.

Yer Balonu: İthal brandadan ürettiğimiz özel sipariş balonlardır. Gövdesine dijital baskı yapılabilir. 0.55 kw elektrikle çalışır. 365 gün, 24 saat aralıksız çalışır. Balonun dikiş yerlerinden hava takviyesi yaptığından dolayı formatını kaybetmez.
Yürüme Yolu: Gelin yolu olarak da adlandırılır.1 metrelik alüminyum konstrüksiyonlara balon dolamasıyla elde edilir.Her bir yürüme yolunun arasından tül geçişleri de yapılabilir.Portatiftir.
Yol Takı: Karşılama balonudur.
İthal brandadan ürettiğimiz özel sipariş balonlardır. Gövdesine dijital baskı yada folyo yapılabilir. 0.55 kw elektrikle çalışır. 365 gün, 24 saat aralıksız çalışır. Balonun dikiş yerlerinden hava takviyesi yaptığından dolayı formatını kaybetmez.
Zincir Balon: Dört adet balonun birbirine uçlarıyla bağlanması ve diğer balonlarında aynı şekilde art arda sıralanması sonucu elde edilen bir üründür. Zincir balon her yere uygulana

Zeplin Balon:( Dev Reklam Balonları) : Küre zeplin, kanatlı zeplin, ampul zeplin. Dev uçan reklam balonlarıdır. PVC hammaddeli zeplin balonlar geniş alanlardan görülebilirler. Zeplin balonlar büyük ebatlarından dolayı çok etkili bir reklam aracıdır
ve markanızın görülmesini istediğiniz her yerde hemen dikkat çeker. Zeplin balonların, fuar alanlarında, açılışlarda, büyük kitlelere hitap eden toplantılarda geniş kullanım alanı vardır. Zeplin balonlar iç ve dış mekanlarda kullanıma müsaittir.
Zeplin balonlar uçuculuk özelliğini yitirdikten sonra da helyum gazı ile şişirilerek yeniden uçurulabilir.

Zeplin Balon Çeşitleri ve Boyutları:
Balon Tipi Çap (m) Ağırlık (Tahmini) Hacim (Tahmini)
Küre 2.5 m 4 kg 6.37 m³
Küre 3 m 6 kg 14.13 m³
Ampul 3.6 x 2.6 m 5.5 kg 14 m³
Kanatlı Zeplin 6 x 2.2 m 10 kg 18 m³

BALON SATIŞI , İŞYERİ BALON SÜSLEMESİ , FLY TÜP , BASKILI LOGOLU BALON ,
UÇAN BALON SATIŞI , DİLEK BALONU , HAVAİ FİŞEK SATIŞ ŞUBELERİMİZ

Ankara  Helyum gazı satışı Uçan balon gazı İrtibat için kurumsal hattımız ; 0 850 885 20 29

Ankara Helyum gazı satışı Uçan balon gazı ANKARA 0-537 494 85 65